Szódabikarbóna

Szódabikarbóna

Adja meg a vásárolni kívánt mennyiséget:
Kiszerelés
Cikkszám
Egységár Bruttó ár
500 gszodabika500g 558 Ft / kg 279 Ft
1000 gszodabika1000g 423 Ft / kg 423 Ft
25 kgszodabika25kg 294.64 Ft / kg 7 366 Ft

SZÓDABIKARBÓNA

Nátrium-hidrogén-karbonát, ismertebb nevén szódabikarbóna. A környezetre teljesen ártalmatlan, vízben jól oldódó, enyhén lúgos kémhatású só. Remekül alkalmazható pl. száj, kéz-és lábápolásra. Lúgos hatásának köszönhetően semlegesíti a savakat, így gyomorégésre is jó, de izzadásgátlásra és szagtalanításra is kitűnő! Takarítószerként használható pl. kávé, teafolt kiszedésére ruhákból, makacs zsíros szennyeződések tisztítására edényekről, sütőről. És még rengeteg más dologra is használhatjuk, íme néhány ötlet:

Útmutató:          Gyomorégésre, savtúltengésre kiválóan alkalmas egy pohár szódabikarbónás víz. Fáradt lábunkat beáztathatjuk szódabikarbónás meleg vízbe. Cipőbe szórva kiválóan szagtalanít, illetve a nedvességet is magába szívja. Ha hűtőnkben kellemetlen szagot érzünk, tegyünk egy kis tálba a hűtő aljába.

                              Takarítás szempontjából is számtalan helyzetben remekel, mint például: súrolószerként, zsíros edények, sportfelszerelés, gyermekruhák, ezüst evőeszközök tisztítására, sőt még autómosásra is alkalmas.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk